Concert Narcotango – Un Spectacol de Tango cu Muzica si Dans

afis BUCURESTI

Despre trupă

Narcotango, nominalizați de două ori consecutiv la premiile Latin Gramy Awards este o trupă Argentiniană de muzică electronic tango înființată în anul 2003, ce îi are componenți pe :

Carlos Libedinsky compozitor și director artistic al trupei (bandoneon);

Fernando del Castillo (tobe si percutie);

Marcelo Toth (chitara si chitara bas);

Mariano Castro (chitara bas, clape si pian);

Tango-ul arde, cu pasiune, coexistă, se zbate și creeaza noi modalitați de expresie în muzică și dans, ca o bătaie delicată de inimă legată intim de rădăcinile sale, dramatic și minunat sedus prin prezent……Tango-ul este încins și lasă un semn puternic în fiecare colț al lumii. Este mișcător să fii aici și să îl trăiești.” (descriere pentru cel de-al 2-lea album lansat al lor)

Narcotango a realizat 20 de turnee internaționale de tango în America și Europa, a primit două nominalizări pentru Premiile
Latin Gramy (2009-2010), a câștigat Gardel Prize (2009), și a scos pe piață 3 CD-uri: Narcotango (2003), Narcotango 2 (2006), Limanueva (2010), și un DVD + CD Live – Narcotango Live (2008).

De această dată printr-un concept si coregrafii de Vanda Stefanescu, muzica de tango si dansul vor avea o legatură mai strânsă reușind să îmbine senzualitatea tangoului argentinian cu unicitatea dansului contemporan, realizând o poveste complexă de muzică, dans, lumini, povești și proiecții. Astfel putem spune că vă invităm nu la un concert, ci la un spectacol de tango complet marca Narcotango.

Datele spectacolelor sunt:

5 Septembrie: Teatrelli

6 Septembrie: Teatrul de Opereta si Musical “Ion Dacian”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>